De tre bedste webhoteller i USA

Når de fleste skal finde det rette webhotel laver de en hurtig søgning på internettet og finder med det samme frem til en billig løsning til et webhotel og i løbet af få klik kan man have et webhotel til sin nye hjemmeside. Men med så mange forskellige valgmuligheder at vælge imellem bør du udnytte at du kan finde den udbyder, som kan passe lige præcis til dine behov.

Gå ikke direkte efter prisen, men i stedet for hvordan webhotellet kan hjælpe dig med din forretning. Du bør have flere faktorer i mente, som fx oppetid på minimum 99 procent, så du sikrer at din hjemmeside altid er oppe og køre. Kundeservice samt stærke samarbejdspartnere er to andre vigtige faktorer, som du bør gå efter når du skal vælge webhotel. I denne artikel kan du læse om de bedste webhoteller i USA.

1&1 Web Hosting1&1 Web Hosting

1&1 Web Hosting er et af de største webhoteller og ældste brands i branchen. 1&1 hosting er også en af de mest prisvenlige løsninger. De tilbyder blandt andet introduktionstilbud til næsten ingen penge, så der er en ting mindre som man skal bekymre sig om, hvis man starter en ny forretning.

Ud over en god pris, så byder 1&1 Web Hosting også på en lang række tilvalgsmuligheder som fx daglig backup på deres server, mulighed for at arbejde med WordPress skabeloner, en lang række forskellige app samt meget mere.

Kundeservice er også en af de store plusfaktorer hos 1&1. De svarer nærmest med det samme og de har også en live chat funktion, som igen er ekstra brugbar især for nybegyndere, der sikkert har en masse spørgsmål i opstartsfasen.

Bluehost er den mest troværdigeBluehost er den mest troværdige

Endurance cooporation står bag Bluehost, som er et af de mest veletablerede webhoteller i USA. Ligesom 1&1 Web Hosting er Bluehost blandt de primære valg til nybegynder og små forretninger. Bluehost har også et partnerskab med WordPress, som gør det muligt at installere WordPress hos sit nye webhotel i løbet af mindre end to minutter.

Bluehost’s prisplan er også designet til nybegyndere. Det er ikke ligeså billigt som 1&1 Web Hosting, men til gengæld har Bluehost muligvis en bedre oppetid og hastighed. Faktisk er oppetiden så tæt som muligt på perfekt. I gennemsnittet er oppetiden blandt webhoteller på 99,94 % og Bluehost ligger over gennemsnit med sin oppetid på 99,99 %. Derudover er der ingen skjulte ekstra gebyrer hos Bluehost. Den pris som kunden får informeret til sidst er den endelige pris og det er med til at gøre Bluehost den mest troværdige løsning.

SiteGround er det bedste WordPress webhotelSiteGround er det bedste WordPress webhotel

SiteGround har også en oppetid på 99,9 %. Det kan godt være at såvel 1&1 Web Hosting som Bluehost har et stærkt samarbejde med WordPress, men SiteGround løber med førstepræmien med hensyn til bedste udbydere med WordPress. SiteGround er både i 2016 og 2017 blevet valgt til det bedste WordPress webhotel blandt 10.000 WordPress entusiaster på Facebook.

Mens Bluehost tilbyder en startpris på 2,95 USD om måneden, så ligger prisen lidt højere hos SiteGround med 3,95 USD om måneden. StartUp Plan hos SiteGround passer bedst til små forretninger eller blogs, da det kommer med et begrænset antal funktioner. Du kan også gå efter de dyrere løsninger for fx hurtige load tid. Du kan endda få dine penge retur med 30-dages garanti, hvis du ikke er tilfreds, men SiteGround er blandt de bedste i branchen, så du vil sikkert ikke fortryde at vælge dem.